Skriknatt.

1 Comment

Det började igår kväll med att det knappt gick och lägga Benjamin för han kom inte till ro, men när han väl hade somnat vaknade han efter en kort stund och bara skrek och skrek. Provade med att ge vatten, välling osv. men inget funkade men tillslut somnade han igen men vaknar igen efter en kort stund. Vi hämtar vagnen från bilen och han sover en timme i den, men vaknar återigen efter en timme eller så. Och så här har det varit hela natten, skrik skrik och ännu mera skrik. Han har sovit mellan oss men ändå så vaknar han och bara skriker, rakt ut allt vad han orkar. Men det kändes som han sov när han skrek för plötsligt bara somnade han igen!

Jag vet ingenting, helt yr och trött efter denna natten men ändå har man varit upp sen åtta och igång hela dagen med filmning och kommer få sitta med redigering resten av kvällen!! Nu hoppas vi nästa natt blir bättre, för hur ska man annars orka? Hela lägenheten är kaos, men har varken tid eller ork med att städa!! Bläää.!!

Advertisements

One thought on “Skriknatt.

  1. men fyyy, hoppas att det har vänt och att det var något tillfälligt ? är det tänder eller annat som stör ? Alva har ju inte sovit på 2 veckor snart, blööh.. men nu hoppas vi att det vänder med 2 nya tänder, penicillin och febernedsättande 😉 haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s